En nu dan (een stukje van) de cover!

Je hebt zes correctiegangen achter de rug.

Je hebt echt alles in het werk gesteld om de laatste foutjes eruit te halen en kromme zinnen te verbeteren.

Hoewel je weet dat je de correctieproef van de uitgever nog gaat ontvangen, denk je toch stiekem dat het werk is gedaan.

Maar nee hoor, uitgerekend in Wim's vakantie ontvangen we de cover en de correctieproef van de opgemaakte tekst via de overal ter wereld onverbiddelijk binnendringende mail. Dus zelfs in de Ardennen. Werk aan de winkel!

Aan de cover hoeven we niet veel woorden te spenderen. Die ziet eruit zoals we het voor ogen hadden.

Dan de tekst, honderdzesenvijftig bladzijden nauwkeurig lezen. Wim haalt er nog één 's-je' te veel uit en verder zijn er wat aanpassingen nodig vanwege het uitvullen van de tekstregels. Op donderdag gaat de correctieproef met opmerkingen naar Boekscout.

Op vrijdag is de tweede correctieproef al binnen, die, op weg naar huis, dankzij alle hedendaagse techniek meteen kan worden doorgestuurd naar Marcel. 's Avonds, de auto is uitgepakt en de spullen weer op hun plaats, wordt de correctie bekeken. Er blijkt dan nog een hoofdstuk te veel in de inhoudsopgave te staan, waarschijnlijk ook door de hedendaagse techniek, en nadat we op maandag de derde, verbeterde correctieproef hebben beoordeeld, kunnen we groen licht geven.

Ons boek gaat er nu echt snel komen. We plannen nog steeds op vrijdag 8 oktober, gelukkig niet de 13de.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


En nu dan (een stukje van) de cover!

Boek*Goud

Expeditie ontdekkend leiderschap - reactie van Aafke

Retraite

Reactie van een insider op Expeditie ontdekkend leiderschap

Met trots delen we de eerste reactie